Ghid de verificare chirie

  | 2 min read
Comments
1096
ghid verificare chirier

Atunci cand mergi la o vizionare, indiferent cate planuri iti faci de dinainte, este foarte posibil ca odata intalnit cu agentul sau proprietarul sa lasi discutia condusa de ei si sa uiti gandurile cu care ai venit. Am pregatit pentru tine un ghid de verificare chirie. O lista de lucruri la care a contribuit experienta fiecaruia dintre noi cu inchiriatul, astfel incat sa o printezi, sa o ai cu tine si sa nu iti scape din vedere niciun aspect care te intereseaza.

DESCARCA GHID DE VERIFICARE CHIRIE

Am grupat lucrurile care te-ar putea interesa legate de apartament sau tranzactie dupa cum urmeaza:

Verificarea zonei extinse – daca ai in zona, supermaketuri, transport in comun, scoli pentru copii – daca esti interesat, locuri de parcare etc.

Verificarea zonei adiacente – aspectul blocului pe exterior, a parcarii, gradiniii blocului, atmosfera pe strada, iluminatul public, etc

Verificarea blocului – aspectul general al scarii blocului, al ghenei – starea ascensorului, poate o mica discutie cu vecinii sau administratorul, avizierul in vederea restantelor, etc

Verificare apartament – aspect general, instalatie electrice, instalatie sanitara, umezeala, aer conditionat, etc

Verificare contract – parcurgerea in intregime a contractului, costuri totale, data la care vei achita chiria, situatia restantelor pe apartament, etc

Acestea sunt doar o parte din lucurile pe care le vei gasi in ghidul de verificare chirie pe care ti-l punem la dispozitie spre download gratuit.

Vei gasi mult mai multe lucruri la care ne-am gandit ca ar fi bine sa le ai in vedere atunci cand mergi sa vizionezi un apartament. Chiar daca nu toate vor fi si criteriile tale, suntem siguri ca unele iti vor fi de ajutor, in timp ce altele poate iti vor aduce aminte de criterii pe care le ai consideri tu importante la un apartament/bloc.

Cu el printat nu iti mai ramane decat sa cauti apartamente de inchiriat si sa te prezinti pregatit pentru vizita, gata sa bifezi punctele de interes.

DESCARCA GHID DE VERIFICARE CHIRIE