Cel mai bun grup de Facebook cu imobiliare din Constanța

  | 2 min read
Comments
6387
grup imobiliare constanta

De ce suntem cel mai bun grup de Facebook cu imobiliare din Constanța?

Pentru că doar în acest grup cineva din echipa noastră se ocupă constant și fără întârziere să răspundă tuturor cererilor. Ne asigurăm în fiecare clipă ca fiecare cerere de imobiliare este tratată cu seriozitate și oferim răspunsuri celor care caută o proprietate de vânzare sau de închiriat.

Așa că dacă ești din Constanta și încă nu faci parte din comunitatea noastră apasă butonul de mai jos și alătură-te chiar azi.

Anunțurile pe care le postăm în mod frecvent automat, sunt cele mai noi anunțuri din piața imobiliară din Constanța, de la proprietari persoane fizice, sunate în prealabil și confirmate datele din anunț. Asta înseamnă mai puțin timp pierdut de tine. Ai siguranța ca anunțurile sunt valabile, persoanele sunt reale iar toate datele complete.

Cele mai bune oferte pentru tine

Și nu doar automat! Colegii noștri caută cele mai inedite proprietăți care cu siguranță merită atenția ta. Zilnic petrecem timp pe site pentru a identifica toate ofertele demne de menționat.

De asemenea postăm și anunțuri de la agenții cu reprezentare exclusivă, adică comision 0% perceput celor care cumpără/închiriază.

În plus, pe site găsiți TOATE anunțurile din piața imobilară, de la toate agențiile, proprietarii, dezvoltatorii sau băncile din România.

Ai un apartament de vânzare/închiriere?

Dacă nu ești în căutarea unei proprietăți ci ai una de oferit, te așteptăm de asemenea în grup. E locul perfect în care punem în legătură persoanele fizice. Interacțiunea zilnică este constant întreținută și ne asigurăm că există vizibilitate pe toate postările membrilor.

Ești încă aici?

Hai în grupul nostru și cu siguranță vei reuși pe plan imobiliar.

PS: orice experiență plăcută merită să fie împărtășită și cu alți prieteni, așa că am aprecia dacă la rândul tău ai invita și 2-3 prieteni de care știi că sunt în căutare de imobiliare.