Cauți un grup de Facebook cu imobiliare în Iași? Ai nimerit la cel mai eficient!

  | 2 min read
Comments
6350
grup imobiliare iasi

De ce ai vrea să faci parte din grupul nostru de Facebook în Iași?

Fiindcă este singurul grup administrat în care cineva din echipa noastră tratează cu seriozitate fiecare cerere de imobiliare și oferim răspunsuri celor care caută să cumpere sau să închirieze cât mai rapid cu putință.

Dacă ești din Iași și îți dorești să faci parte din noul grup exclusivist apasă butonul de mai jos și alătură-te nouă. Împreună vom găsi ceea ce cauți. În plus, fără comisioane sau intermediari, direct de la proprietari!

Postăm automat cele mai noi anunțuri din TOATĂ piața imobiliară din Iași, de la proprietari persoane fizice VERIFICATE TELEFONIC. Ai siguranța că anunțurile sunt valabile și persoanele sunt reale.

Apartamente inedite

În plus, dacă nu ai timp, colegii noștri caută cele mai inedite proprietăți care cu siguranță merită atenția ta. Alegem acele apartamente care impresionează prin design, dotări sau un preț imbatabil pentru piața din Iași.

De asemenea postăm și anunțuri de la agenții cu reprezentare exclusivă, adică comision 0% perceput celor care cumpără/închiriază. Nu ai ce pierde dacă le acorzi o șansă.

Vinzi? Ai de închiriat

Este grupul perfect și dacă tu ești cel care vinde sau închiriază. Deoarece membrii grupului fix asta își doresc, să intre în legătură cu persoane fizice. Interacțiunea zilnică este constant întreținută și ne asigurăm că există vizibilitate pe toate postările membrilor.

Nu mai aștepta

În fiecare oră pierzi proprietăți care ar fi putut fi ale tale. Hai chiar acum în grup și vei găsi chiria mult dorită.

PS: orice experiență plăcută merită să fie împărtășită și cu alți prieteni, așa că am aprecia dacă la rândul tău ai invita și 2-3 prieteni de care știi că sunt în căutare de imobiliare.