Ansambluri rezidentiale in Timisoara – lista completa cu preturi

  | 3 min read
1
Comments
50
ansambluri rezidentiale timisoara

Timisoara, al 3-lea oras din Romania ca populatie, isi pastreaza locul 3 si la costul locuintelor. Depasit doar de Cluj, si aflat in concurs cu capitala la pretul per metru patrat construit,  orasul de pe Timis, a avut de castigat tot de pe urma studentilor, precum Clujul, care au ales sa se stabileasca in oras dupa terminarea studiilor. Astfel au inceput sa aiba castig tot mai multe ansambluri rezidentiale in Timisoara.

Conform www.imobiliare.ro in Timisoara se afla 17 noi ansambluri rezidentiale gata aflate in stadiul de vanzare incepand cu 2019.  Cu o gama variata de oferte de la garsoniere pana la apartamente de peste 160 mp, cei care doresc sa se stabileasca in Timisoara trebuie sa scoata din buzunar intre 41.000 euro si 380.000 euro, suma ceruta pentru un penthouse de 122mp la etajul 20, in zona Medicina. De asemenea Timisoara beneficiaza si de noi cartiere de case, aflate in imediata vecinatate a orasului.

ansambluri rezidentiale timisoara
Sursa foto: imobiliare.ro

Pretul mediu pentru locuintele aflate in ansamblurile rezidentiale in Timisoara este 1400 euro/mp. Preturi cu mult peste aceasta medie poti intalni la locuintele aflate in zonele ultracentrale, in Medicina sau Piata Unirii. Blocuri noi ieftine poti gasi daca te orientezi catre zona de Sud Vest, in cartiere precum Steaua, Iosefin sau Calea Sagului.

Ansambluri rezidentiale noi se construiesc in toata Timisoara, asa ca indiferent care este zona dorita de tine, vei gasi in fiecare cartier un complex. Dar daca privesti cumpararea unui apartament in Timisoara ca pe o investitie, este bine de stiut ca in zona Medicina este cea mai mare cerere de chirie, o zona centrala preferata de studenti.  Astfel poti achizitiona un apartament la un pret modest si il poti inchiria fie in sistem clasic, fie in regim hotelier pe platforme precum Airbnb sau Booking. Poti afla mai multe despre ce inseamna Airbnb si cat te costa o astfel de afacere, pornind de la acest articol.

ansambluri rezidentiale in timisoara
Acceseaza toate ofertele imobiliare in ansambluri rezidentiale din Timisoara

CONTINUARE IN PAGINA 2 : LISTA COMPLETA CU OFERTA SI PRET A ANSAMBLURILOR REZIDENTIALE DIN TIMISOARA