Ansambluri rezidentiale in Constanta si Mamaia: lista completa de preturi

  | 4 min read
1
Comments
53
ansambluri rezidentiale in constanta

Fara a pune la socoteala statiunea Mamaia, sunt 19 ansambluri rezidentiale in Constanta ale caror apartamente asteapta sa fie cumparate in 2020. Cu preturi demne de top 5, cei care aleg sa se mute in Constanta pot plati pana la 230.000 euro pe un apartament de 150 mp in zona Ovidiu sau 250.000 pe o vila in cartierul Boreal.

Cu suprafete pornind de la 40 mp si pana la peste 150 mp in cazul penthouse-urilor de pe malul marii, locuintele noi din Constanta au preturi variate in functie de localizare, finisaje sau amenjari interioare, acolo unde este cazul.

ansambluri rezidentiale constanta
Sursa foto: imobiliare.ro

Preturile pleaca de la 35.000-40.000 de euro pentru o garsoniera in zona Tomis Nord , sau 45.000-50.000 euro pentru un apartament de 2 camere in zona campusului. Cele mai cautate apartamente sunt cele de 2 camere, motiv pentru care si oferta este mai bogata in acest sens.

Asta fiindca o buna parte din locuintele aflate in ansambluri rezidentiale din Constanta sunt folosite doar in perioada estivala, ca si “casa de vacanta” sau chiar inchiriate turistilor. Astfel o investitie intr-un apartament mai simplu de 2 camere, este mai usor de recuperat.

ansambluri rezidentiale in constanta
Acceseaza toate ofertele imobiliare in ansambluri rezidentiale din Constanta

Ansambluri rezidentiale in Mamaia

Daca vorbim de perioada estivala, este bine sa amintim ca statiunea Mamaia a explodat in ultimii in materie de ansambluri rezidentiale. Pe toata lungimea statiunii, atat pe malul lacului Siutghiol, cat si pe foarte aproape de plaja, precum un hotel scump, in Mamaia sunt 19 ansambluri rezidentiale care isi asteapta proprietarii.

Cu o variatie foarte mare a preturilor, in Mamaia poti cumpara fie o garsoniera cu 33.000 euro, in care sa te bucuri de caldura verii atunci cand iti doresti, sau sa o inchiriezi turistilor, fie sa dai peste jumatate de milion de euro pe un penthouse de 280 mp.

Este cazul complexului First Residence, aflat chiar pe plaja, un complex modern caruia nu ii lipsesc cele mai scumpe finisaje, restaurantele proprii, piscinile, salile de fitness, spatii de joaca sau cinema. Tot in cadrul complexului va fi inclus si un hotel de 5 stele. Complexul va avea propria lui plaja privata.

Doritorii de lux si exclusivitate vor trebui sa scoata din buzunar intre 170.000 euro pentru un apartament de 2 camere si 87 mp si 520.000 euro pentru un apartament de 5 camere si 280 mp.

ansambluri rezidentiale in mamaia
Acceseaza toate ofertele imobiliare in ansambluri rezidentiale din Mamaia

CONTINUARE IN PAGINA 2 : LISTA COMPLETA CU OFERTA SI PRET A ANSAMBLURILOR REZIDENTIALE DIN CONSTANTA SI MAMAIA: