Ansambluri rezidentiale in Cluj – lista completa cu preturi

  | 3 min read
1
Comments
56
ansambluri rezidentiale cluj

Intr-un articol precedent am stabilit ca in Cluj au explodat preturile chiriei, si momentan ocupa locul 1 in Romania detasat si locul 6 in Europa raportat la salariu mediu al locuitorilor. Evident ca situatia se pastreaza si in cazul vanzarilor de locuinte. Orasul de pe Somes este in plina expansiune imobiliara, cartiere intregi au intrat in vizorul dezvoltatorilor de ansambluri rezidentiale in Cluj, si astfel se poate mandri ca are acum cele mai scumpe apartamente din Romania.

Ca in orice piata libera, acolo unde exista cerere mare, exista si o crestere a preturilor. Tot mai multi studenti aleg fie sa ramana in Cluj, fie aleg sa vina in Cluj la studii. Orasul renumit pentru centrul universitar, singurul din Romania aflat in topurile internationale, atrage anual din ce in ce mai multi studenti. Evident, cu atatia studenti bine pregatiti, nici multinationalele nu au stat de-o parte, iar in Cluj au aparut tot mai multe centre de business si IT.

cluj ansambluri imobiliare
Sursa foto: imobiliare.ro

Un oras care se dezvolta masiv de la an la an, cu oportunitati de angajare, cu doua mari festivaluri internationale care atrag sute de mii de turisti anual, Clujul stie cum sa isi pastreze locuitorii acasa, si mai mult, sa atraga chiar noi doritori de buletin de Cluj.

Daca vrei sa achizitionezi un apartament in Cluj in 2020 trebuie sa stii ca cei mai multi bani o sa ii dai daca vrei sa stai in centru, in cartierul Plopilor sau vestitul Gheorgheni.

Apartamente mai ieftine vei gasi in noile asambluri rezidentiale din Manastur sau chiar Floresti, un fel de Popesti Leordeni al Clujului.

Cum cererea de chirie este in continua crestere, ideea de a achizitiona acum chiar si o garsoniera, in oricare dintre noile ansambluri rezidentiale din Cluj, poate reprezenta o buna investitie pe termen lung, cele mai ieftine chirii plecand de la 250 euro, in blocuri vechi. Intr-un bloc nou, veti putea obtine nu mai putin de 300 euro/luna pe o garsoniera modesta ca dimensiuni.

ansambluri rezidentiale in cluj
Acceseaza toate ofertele imobiliare in ansambluri rezidentiale din Cluj

CONTINUARE IN PAGINA 2 : LISTA COMPLETA CU OFERTA SI PRET A ANSAMBLURILOR REZIDENTIALE DIN BUCURESTI