Ansambluri rezidentiale in Bucuresti – lista completa cu preturi

  | 8 min read
1
Comments
102
ansambluri rezidentiale bucuresti

Din cele peste 200 de complexuri imobiliare la nivel national disponibile la vanzare in 2020, mai mult de jumatate se regasesc in Bucuresti. Mai exact este vorba de peste 130 de ansambluri rezidentiale in Bucuresti, ale caror proprietati le gasiti atat pe www.imobiliare.ro cat si pe www.imoradar24.ro.

Distributia regionala a acestor noi locuinte acopera toate sectoarele capitalei, cat si zone linistite, la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului. Daca cele din zona centrala, cu precadere sectoarele 1 si 2, fac parte din ansambluri rezidentiale de lux si au preturi ridicate, cu o medie de 2720 euro/mp, cei cu bugete mai restranse se pot indrepta catre complexe aflate la periferia orasului.

bucuresti ansambluri imobiliare
Sursa foto: imobiliare.ro

Din cele 130 de ansambluri rezidentiale in Bucuresti, 44 dintre ele au apartamente cu preturi de pornire sub 60.000 euro. In zona de vest a Capitalei o garsoniera de 29 mp pleaca de la 26.800 euro, in timp ce in zona de est, tot pentru o garsoniera dar de doar 21 mp, trebuie sa platesti 28.000 euro.

Nu doar ansamblurile mai ieftine se afla la periferie, ci si complexurile de case si vile. Astfel, cu pretul unui apartament intr-o zona centrala din Bucuresti, poti cu usurinta sa gasesti o casa pe pamant intr-unul din cartierele noi create din zonele limitrofe. Poti citi mai multe despre ce iti poti lua cu banii de pe un apartament intr-o zona centrala in articolul nostru in care ne-am intrebat oare ce e mai bine, casa la periferie sau apartament in centru?

casa la periferie sau apartament in centru

Cea mai scumpa proprietate aflata acum la vanzare intr-un ansamblu rezidential de lux din Bucuresti, are 5 camere, 300 de mp si costa 715.000 euro.

Ceea ce conteaza cel mai mult la un complex rezidential in Bucuresti este distanta fata de metrou, lucru pe care il stiu toti dezvoltatorii imobiliari. Astfel, pretul apartamentelor este dat si de adevarata apropiere fata de metrou. Foarte multi folosesc promisiuni precum “15 minute pana la metrou”, dar cel mai bine ar fi sa verifici acest lucru printr-o vizita, si sa te asiguri ca exista si infrastructura de a ajunge pana la metrou.

ansambluri rezidentiale in bucuresti
Acceseaza toate ofertele imobiliare in ansambluri rezidentiale din Bucuresti

CONTINUARE IN PAGINA 2 : LISTA COMPLETA CU OFERTA SI PRET A ANSAMBLURILOR REZIDENTIALE DIN BUCURESTI